Smuk brudebuket der matcher din kjole​

Når den store dag oprinder, kan en lille og enkel brudebuket være det sidste touch, der fuldender din brudekjole og gør dagen en lille smule mere mindeværdig.

​I vores blomsterbutik i Svendborg tilbyder vi et bredt udvalg af brudebuketter til prisen, som kan sætte prikken over i’et på dit outfit. Det er vel en køretur fra Thurø og Tåsinge værd?

​​Hvad koster en brudebuket?

Et bryllup kan være en dyr affære, og derfor forsøger vi at være så billig som mulig med vores blomster til bryllup. Du kan altid regne med attraktive priser hos os, om end den eksakte pris for en buket afhænger af blomsternes type og bukettens størrelse.

​Blomster i alle regnbuens farver

Lille, enkel, stor, farverig, billig; i vores butik i Svendborg finder du blomster i alle farver og former. Du kan her på siden se billeder af nogle af de buketter, vi har lavet, eller du kan følge med på vores Facebook-side for at hente inspiration og tjekke priser.

​Det vigtigste er, at du bliver tilfreds med din brudebuket og får en dejlig dag sammen med din udkårne, som du kan mindes med glæde i mange år frem.​

Du er i erfarne hænder

Vi har mangeårig erfaring med at levere blomster til bryllupper, og vi ved, hvor vigtigt det er, at din brudebuket bliver lige efter dine ønsker og behov.

​​

Derfor sætter vi altid god tid af til at finde den helt rette brudebuket og binde den smukt for dig efter alle kunstens regler.

​Kontakt eller besøg os for at bestille en brudebuket

Skal vi binde en brudebuket lige efter dine drømme? Så er du velkommen til at kigge forbi vores blomsterhandler i Svendborg for at høre nærmere. Adressen er:

Kullinggade 1C, 5700 Svendborg

​​

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 62 21 06 15 eller på mail ​

9203@interflora.dk.

​​

Vi ser frem til at høre fra dig!​​​

Ønsker du at blive ringet op?

Vil du have et tilbud på blomster, eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde - så udfyld nedenstående.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo:

Acacia V/Sanne Grønqvist

CVR: 27907652

Kontakt os:

​Telefon: 62 21 06 15 

E-mail: acaciasvendborg@yahoo.com

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.8 / 5 stjerner ud fra mere end 40 anmeldelser fra Facebook